Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2008 19:38 - Cool
Автор: fancylady Категория: Изкуство   
Прочетен: 2395 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2008 19:40


Още от сутринта ми е кисело. Нещо не си пасваме с времето. Пълен абсурд. Имам толкова други неща за правене, а трябва да се запознавам с брата на Иван. Иван? – той е гаджето ми. Мъжът, с който се чукаме, когато не е толкова пиян, че да не може да го вдигне. Какво е това – към 9 валеше, имаше буря, после слънце. После пак валя. Косата ми се накъдри от влагата. Адски мразя да ми се скапе косата. Но пък на Иван му е все тая. Уфф, добре де, идвам. Що ми звъни през половин час. Казах, че ще отида. Дневната е пълна с народ и пушек. Димо, Митака, Иван и онзи, който не познавам вероятно е брат му. Прилично излежда, бих казала доста над приличното. Та чак нещо ми трепна от погледа му. Естествено, демонстрирам непукизъм. И се нахилвам на останалите. Иван се хвърля към мен и ме вдига от пода, завърта ме, целува и показа, кой оре тая нива. То, всички знаят, де. 
Да бе, забравих за мацките. Нели, от втория етаж. Винаги е на купоните. И винаги си тръгва с различни. Нейна си работа. Стара мома. Дива за кревата. Даниела- тръпката на Митака, както той се изразява. Не е лоша. Допадаме си в лафа с нея. Дано не му се скатае, че на него все така му върви. Изобщо не му връзва с мадамите. Абе, явно нещо ги гони. Но хич не ме интересува. Мая - жената на Димо. Като гледам, сме си по двойки. Очертава се Нели да се лепне на който дойде по-късно. Не я виждам с... Мариан ли? Приятно ми е – Теди от Теодора. Та, не я виждам с "канадеца".
Влизат още трима. Цецо, Ицката и една едрогърда изрусена, леко пълна мацка. Малко е над 30-те, ама става. Охо, това ли е Марга... Тая жена си е паднала на късмета. Преди четири месеца се омъжи за един богат германец. Бизнес с метали плюс два или три хотела. И той сега бил в Кувейт, а пък на нея й домъчняло за БългЕрияяя. Чаткам аз за какво й е домъчняло. Ицо я оправяше преди да хване швабата. Та, Ицо си е за Марга. Има трима висящи. Значи Нелката е с право на избор. Вече носи отрупана табла с питиета от бокса. Я, дай тука водката, че от друго ме цепи главата. Наливам си две части водка и една портокалов сок. Хвърлям три ледчета и пия първа. Глупости. Тия, които заварих са на по няколко до тук... Както и да е. Вече се заформя приказката. Маргото е с тъничко гласче наобратно на фигурата си. Писука нещо за това, че не е лесно да се преодолее носталгията. Пуши с премережен, доколкото се справя с тази поза, поглед и отпива на малки глътчици. Кво пие тая жена?! Вино с лимонада. Селоооо, майната й. Седнала е до Мариан. И от време на време си гукат на инглиш. И тя си умира от кеф. Патка. На стената зад мен се върти филм. От Канада - къщата на Мъро, ливади, и разни реки, риболовни сбирки. Дъни музика отляво. Стари метълски балади, рок, чалгааааа. Късам си нервите. Ставам и пускам Флойд, като крещя на Иван да внимава какво свири. После тръгва Стоунс. Лее се водката. Другите пият бърбън, уиски, вино, бира, абе всичко се пие. Идва ред на тревата. Марга е спец. Прави цигарите ръчно. Забравила машинката. Облизва всяка и подава. Дърпаме яко. Гледам моят вече денси сам. И гол от кръста нагоре. Опааа! На стената - хард порно. Някакви се чукат като за последно. Но какафонията е толкова голяма, че нищо на се разбира. Отзад ми пъшка видеото, отляво бичи музика, надвикваме се, Марга пищи от смешките на Мъро. Аз пък имам малко по плътен глас и се изцепвам - Дами канят, айде копелдаци  да подпалиме тепиха. Май тревата и водката са влезли в печелившата комбинация. Започвам да танцувам като professional cool girl . Нищо не ме интересува. Иван вече е чисто гол. Негов патент. Като се осмърти се съблича. Има голям пенис. Но сега виси, щото е къркан. Значи чукането отпада. Той затова преди месец купи розов, светещ силиконов вибратор. По неговия размер. Да не ми липсвал SEX като бил в безпомощно положение. И сега тоя ми ти вибратор в ръцете на Мъро. Гледам как го светка сред дим от марихуана и пиянски хилеж. Нелката се измъква с един от типовете. Даже не разбрах с кой. Иван го отнемА. Марга дреме на малкия диван. Семейството си е отишло. Някой говори от кухнята и като че ли Митака моли гаджето да остане. Мирише на кафе. Готино мирише. Седя до Мариан, а той ми сваля блузата. Опипва ме, ама ми е едно изтръпнало. Нищо не усещам. После нощ. Мрак. Тунел. И там някъде, на масичката, само розовата светлина от изкуствения к**. Сутринта съм в банята и после на бачкане. Заключвам останалите в апартамента. Вратата си е била отворена цяла нощ. Пиянска работа. 

Правя си адски силно кафe. Гъсто като безлунна нощ. Ароматно като разтопен шоколад и тъмно като африканска принцеса. Гот ми е. 
 - Айвън, къде стъпваш? Това е телефона на баща ти. Иди играй навън при сестра си. 
-  Мъро, кво ми носиш? Ама, как?! Кога, бе? И какъв е тоя пакет?..

Гледам снимката от катастрофата. Некролога на Иван, а в скута ми е розовия силиконов вибратор. Кафето ми изстива...





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. retsboc - Wow...
19.03.2008 20:55
Уау, буквално! Подробно, претрупано, живо! Супер е... пак!
цитирай
2. fancylady - Много ми е драго,
19.03.2008 22:30
че харесваш простотиите ми! :)
цитирай
3. anallizator - . . . ако наистина си пуснала Флойд ...
20.03.2008 23:57
...ако наистина си пуснала Флойд :) ...и пиеш водка с портокалов сок купона си го бива!
Справяш се с най-трудното и то с лекота - РАЗЛИЧНА СИ!
Поздрави!
цитирай
4. krotalka - Фенка съм ти
21.03.2008 14:46
продължавай в тоя дух!
цитирай
5. blagovestie - Явно кафето
09.11.2010 17:27
е като теб :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fancylady
Категория: Забавление
Прочетен: 33655
Постинги: 5
Коментари: 32
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930